• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Beste kwaliteit onderdelen
  • 12 maanden garantie op onderdelen of je reparatie

6 Geheimen van je iPhone

Wat kan mijn iPhone allemaal?

Ja dat is een goede vraag, er zijn waarschijnlijk een aantal dingen van je iPhone die je nog weet. Ondanks jij en je iPhone al heel wat jaren samen doorbrengen. Hebben wij wat tips and tricks voor jou op een rijtje om eens uit te proberen. Je iPhone kan meer dan je denkt.

Lets get started

1)  Screenshots maken met het Apple-logo - Apple logo?
Onhandige screenshots maken met de knopjes van je telefoon hoeft niet meer , want je kunt nu door 2 of 3 keer op het apple logo achter op je telefoon te tikken een screenshot maken. Dit stel je in door naar instellingen te gaan, dan ➝ Toegankelijkheid ➝ Aanraken ➝ Tik op achterkant. Zo koppel je schermafbeelding aan de tikjes. Handig toch?

 

2)  Tijden van nood? Geen probleem , met 

Medisch ID
In de Gezondheid-app kun je een medische ID aanmaken. Waarom je dat zou doen? Nou, omdat hulpdiensten of omstanders dan in geval van nood in het toegangsscherm op 'Noodgeval' en 'Medische ID' kunnen tikken.

 

3) Meer licht van je zaklamp nodig? Dat kan gemakkelijk..
Megahandig, die zaklampfunctie van je iPhone, maar wist je dat je de sterkte aan kunt passen? Zodat je niet alsnog staat te kloten wanneer je je sleutel in het slot probeert te krijgen? Druk in het bedieningspaneel stevig op het zaklampsymbool en sleep de schuifbalk. En zo versterk je eenvoudig het licht.

 

4)  Weg met ongelezen berichten
Er zijn twee soorten mensen: Mensen die al hun berichten hebben gelezen maar ook   mensen met een hoop ongelezen berichten. Loopt het uit de hand? Maak gebruik van de volgende instructie  : tik op 'Wijzig > 'Alle gelezen' om al je i Messages als gelezen te markeren. 

 

5) Screenshot markeren

Na het maken van een screenshot kun je op de miniatuur tikken, en meteen beginnen te tekenen in de afbeelding. Met het plusteken voeg je een tekst of vergrootglas toe. Dat scheelt weer.

 

6) Animoji
Je hebt een iPhone X?  Dan kun je Animoji versturen. Bofkont

Kies Berichten Selecteer iMessage-apps Selecteer het Animoji-symbool 

Kies een emoji en tik op de opnameknop. Tik vervolgens op de verzendknop om je bericht te delen.

Je kunt Animoji ook als sticker versturen en je kunt Animoji die je eerder hebt verstuurd vanuit Berichten als MOV-bestand in je filmrol bewaren.

 

Heb je zelf nog tips? deel ze hieronder in de reacties 

6 dingen die je niet weet van je iPhone

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Dezzybit
3 dagen geleden

Dezzy Dogy: a token that brings your dreams of financial freedom to life!
?? **FAIRLAUNCH SOON!** - Be one of the first
Site: https://dezzydogy.ink/
Twitter: https://twitter.com/dezzydogytoken
TG: https://t.me/dezzydogyofficial