Refurbished iPhone

Ben je op zoek naar een Refurbished iPhone die net zo goed presteert als een nieuwe iPhone?  iPhonekapot heeft verschillende refurbished iPhones van hoge kwaliteit. Een refurbished iPhone is bijna hetzelfde als een nieuwe iPhone. Een refurbished iPhone wordt gecontroleerd op krassen, kwaliteit,iPhone batterij en andere belangrijke iPhone onderdelen. Een refurbished iPhone is dus zo goed als nieuw, en vaak niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone. Het is dus zeer aantrekkelijk om een refurbished iPhone te overwegen ten opzichte van een nieuwe iPhone aanschaffen.

Refurbished iPhone of een tweedehands?

Een refurbished iPhone is niet hetzelfde als een tweedehandse iPhone. Een refurbished iPhone wordt gecontroleerd op de werking van de iPhone onderdelen, en waar nodig worden de kapotte of slecht werkende onderdelen vervangen. Een refurbished iPhone is vaak wel duurder dan een tweedehandse iPhone waarbij onderdelen niet vervangen worden door de verkoper. Op een refurbished iPhone zit ook garantie. Bij iPhonekapot ontvang je bij de aankoop van een refurbished iPhone 12 maanden garantie op de iPhone onderdelen. Op een tweedehandse iPhone zal je geen garantie ontvangen.

 

4 Voordelen van een refurbished iPhone

 • Zo goed als nieuw een refurbished iPhone die werkt naar behoren
 • 12 maanden garantie op de onderdelen van je refurbished iPhone
 • Je bespaart veel geld uit door voor een refurbished iPhone te gaan
 • Milieuvriendelijk (hergebruik en het opknappen)

 

Hoelang gaat een Refurbished iPhone nog mee?

Een refurbished iPhone is helemaal onder handen genomen. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen die niet goed werkte, zoals bijvoorbeeld een iPhone scherm zijn vervangen. Verder wordt elk onderdeel zo ver mogelijk nagekeken, en vervangen waar nodig. Een refurbished iPhone kan daarvoor zeker nog 2 jaar meegaan. Vaak ben je zelfs beter uit met een refurbished iPhone doordat hier wél garantie op gegeven wordt.   

 

Refurbished iPhone onderdelen en kwaliteit

De kwaliteit van een refurbished iPhone bij iPhonekapot is uitstekend. We gebruiken uitsluitend alleen de beste kwaliteit iPhone onderdelen tijdens het maken van een refurbished iPhone. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief (zo goed als nieuw) toestel.

 

Je eigen iPhone  onderdelen vervangen?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen kapotte iPhone-onderdelen te vervangen, zodat je iPhone weer als nieuw werkt. Bekijk onze iPhone onderdelen. Wil je liever je iPhone vakkundig laten repareren? App ons, of maak eenvoudig telefonisch een afspraak.

 

Handig om te weten bij de aanschaf van je refurbished iPhone

Als er een defect ontstaat aan je refurbished iPhone door gebruikers, val – stoot – of waterschade valt deze niet binnen ons garantiebeleid. Tevens valt een schade door illegale software ook niet onder ons garantiebeleid. Als je bij een defect je iPhone onderdelen bij een externe partij laat maken, vervalt de garantie op die iPhone onderdelen. Overige punten die buiten ons garantiebeleid vallen staan hieronder:

 

 • Gebroken cameralens
 • Defecte Simkaartlezer
 • Technische mankementen na de garantieperiode
 • Een gebogen toestel
 • AUX flex
 • Beschadigde of een vieze laadconnecter
 • Face ID-functionaliteit (vervanging van de frontcamera)
 • Een (glazen) back cover beschadigd of gebarsten is

 

Koop je refurbished iPhone  online bij iPhonekapot.nl of kom langs om deze te bekijken.