Refurbished iPhone X

Ben je op zoek naar een Refurbished iPhone X? iPhonekapot heeft verschillende refurbished iPhones van de beste kwaliteit. Een refurbished iPhone is bijna hetzelfde als een nieuwe iPhone. Een refurbished iPhone X wordt gecontroleerd op krasjes, de werking van de iPhone, de iPhone batterij. Een refurbished iPhone X is dus zo goed als nieuw, en vaak niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone X.

Refurbished iPhone X of een tweedehands?

Een refurbished iPhone X is niet hetzelfde als een tweedehandse iPhone X. Een refurbished iPhone x wordt gecontroleerd op onderdelen, en waar nodig worden de kapotte of slecht werkende onderdelen vervangen. Een refurbished iPhone X is vaak wel duurder dan een tweedehandse iPhone waarbij onderdelen niet vervangen worden door de verkoper. Op een refurbished iPhone zit ook garantie. Op een tweedehandse iPhone zal je geen garantie ontvangen.

 

4 Voordelen van een refurbished iPhone X

 1. Je hebt een zo goed als nieuw refurbished iPhone X die werkt naar behoren
 2. Je ontvangt garantie op de onderdelen van je refurbished iPhone X
 3. Je bespaart veel geld uit door voor een refurbished iPhone X te gaan
 4. Milieuvriendelijk (hergebruik en het opknappen)

 

Hoelang gaat een Refurbished iPhone X nog mee?

De iPhone X zal nog jaren meegaan, waardoor het een goede investering is om een iPhone X aan te schaffen. Een refurbished iPhone X is vaak tot wel 50% goedkoper dan de nieuwprijs van een iPhone X. Een iPhone X is nog recent, en beschikt daarom over een OLED-scherm. Een OLED-scherm heeft heldere kleuren die zorgen voor een betere beleving. Een iPhone X heeft geen home button meer, waardoor je het volledige scherm van je iPhone kunt gebruiken.


Refurbished iPhone X batterij

De batterij van een iPhone X is krachtiger, en gaat daardoor langer mee. Je kunt je refurbished iPhone X het best opladen een 5W oplader, en niet aan een 18W oplader. Een 18W oplader vermindert de levensduur van je refurbished iPhone X batterij. Bij iPhonekapot weet je zeker dat je refurbished iPhone X batterij presteert naar behoren. Alle iPhone X onderdelen worden namelijk vakkundig onderzocht en vervangen waar nodig. Je ontvangt daarnaast 12 maanden garantie op je refurbished iPhone X bij iPhonekapot.nl.

 

Je eigen iPhone X onderdelen vervangen?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen kapotte iPhone-onderdelen te vervangen, zodat je iPhone weer als nieuw werkt. Bekijk onze iPhone onderdelen. Wil je liever je iPhone vakkundig laten repareren? App ons, of maak eenvoudig telefonisch een afspraak.

 

Refurbished iPhone X vergeleken met een Refurbished iPhone XS

Het verschil tussen een refurbished iPhone X vergeleken met een Refurbished iPhone XS is dat de processor van de iPhone XS 50% sneller is dan die van de refurbished iPhone X. Dat wil zeggen dat de iPhone XS sneller Apps opstart. De iPhone X en de iPhone XS bezitten allebei over een 12 megapixel camera, maar de camera van de iPhone XS is in staat om meer licht op te vangen wat in het donker voor mooiere beelden zorgt.

 

Handig om te weten bij de aanschaf van je refurbished iPhone X

Als er een defect ontstaat aan je refurbished iPhone X door gebruikers, val – stoot – of waterschade valt deze niet binnen ons garantiebeleid. Tevens valt een schade door illegale software ook niet onder ons garantiebeleid. Als je bij een defect je iPhone X onderdelen bij een externe partij laat maken, vervalt de garantie op die iPhone onderdelen. Overige punten die buiten ons garantiebeleid vallen staan hieronder:

 

 • Gebroken cameralens
 • Defecte Simkaartlezer
 • Technische mankementen na de garantieperiode
 • Een gebogen toestel
 • AUX flex
 • Beschadigde of een vieze laadconnecter
 • Face ID functionaliteit (vervanging van de frontcamera)
 • Een (glazen) back cover beschadigd of gebarsten is


Koop je refurbished iPhone X online bij iPhonekapot.nl of kom langs om deze te bekijken.